Warehousing

Samen met de zuster ondernemingen heeft De Klok Logistics meer dan 150.000 m2 aan warehouse ruimte aan te bieden. In Venray, Nijmegen, Vianen en Oostrum sluiten al onze locaties naadloos aan op de belangrijkste uitvalswegen. Mail nu naar warehousing@dkl.nl

Vierkante meters of pallets plaatsen

Bent u tijdelijk of voor lange termijn op zoek naar opslagruimte? Door ons uitgebreide aanbod magazijn- en opslagruimte kunt u per vierkante meter uw goederen bij ons opslaan. 
Vrijwel alle soorten opslag kunnen wij een plek geven. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen we binnen no-time dat uw goederen worden opgeslagen. Van machines tot big bags en van pallets tot food. Of dat nu voor een maand is of een jaar.

Maatwerk

Benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Wij passen uw wensen met plezier en zonder enige moeite toe. Als logistiek dienstverlener kunnen wij het volledige logistieke traject voor u uit handen nemen. Of alleen dat gedeelte waar u onze hulp bij wilt.

Samen met u werken we aan een doordacht plan van aanpak gericht op het naadloos aansluiten bij uw bedrijfsvoering en wensen.

Overzicht logistieke diensten:

●      Inslag - Opslag - Uitslag

●      Orderpicking

●      Crossdocking

●      VAL-activiteiten

●      Afhandeling retouren

●      Voorraad- en ordermanagement

Geïnteresseerd in ruimte? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met u op!

 

[contact-form-7 id="239" title="Contactformulier warehousing"]

 

Contact

Wilt u meer weten? We helpen u graag.

De Klok Logistics

Beurtvaartweg 2-4, 6541 BW Nijmegen

E-mail: warehousing@dkl.nl

Ons telefoonnummer is +31 (0)24 371 3630 voor
De Klok Logistics